اخبار

تاکید فرماندار سقز بر افزایش کیفیت نان

کامیل کریمیان، فرماندار سقز در کارگروه اصلاح نظام یارانه گندم، آرد و نان بر افزایش کیفیت نان به ویژه سنگک تصریح کرد.
تاکید فرماندار سقز بر افزایش کیفیت نان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری سقز، کریمیان عنوان کرد:ارتقای کیفیت نان تولید شده در نانوائی ها و سنگک پزها از طریق افزایش کیفیت آرد و آموزش خبازان بایستی به جد پیگیری شود.
در این نشست، اعضا با اشاره به ضرورت اختلاط گندم سقز با سایر گندم های استان های گرمسیر همجوار برای بالا بردن درصد گلوتن در گندم و آرد تولیدی تاکید کردند.
کارشناسان در جلسه بیان کردند به دلیل استفاده از ارقام گندم کشت شده مقاوم در برابر سرما، رقم های با درصد پایین گلوتن در کردستان قابل کشت است که بایستی برای رفع مشکل ، گندم سایر استانهای با گلوتن بالا در گندم سیلوها قاطی شود.
گلوتن، پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت می‌شود. این ماده باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت فراورده نهایی می‌گردد. 
آنالیز قیمت انواع نان، اهمیت بهبود فضای کسب و کار سالم در حوزه خبازی ها، پرهیز از کم فروشی، تعدیل قیمت ها و کاهش ضایعات نان از طریق ارتقای کیفیت نان تولید شده و دوری از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

 

بازدید [ 43 ]